ocena wszystkich zdjęć
ocen:
VampireFriendly, 15 lat, dziewczyna
urodziny... za 48 dni (27 marca)
tematów: 9, odpowiedzi: 432
: 57
Moje ostatnie odpowiedzi
żal.
ostatnia literka :D
średnia. :D
W jaki sposób?
chodzi o chłopaka-problem.
VampireFriendly, 597 dni temu
zastanów się, czy zrobiłaś coś, co mogłoby go wkurzyć. może widział cię z jakimś chłopakiem... ;) a jest zbyt wstydliwy, żeby powiedzieć ci, że mu na tobie zależy. ;) to się zdarza. xd
szukam chłopaka
Hmm?
VampireFriendly, 602 dni temu
o lol, disney rządzi widze xd o.O a ja najbardziej lubię Roberta Pattinsona xd ;P
hello
gdyby było tak, jak każdy by chciał, to świat po prostu by nie istniał, nie ma szans. ;D ale u jednej osoby, tj. jakby jednej osobie spełniły się wszystkie marzenia to rzeczywiście byłoby pięknie... ;)
czy według Was roznica wieku w zwiazku jest ważna?
wg mnie różnica wieku nie ma zbyt dużego znaczenia, zawsze tak uważałam. ;D ważne, żebyście oboje tego chcieli. ;))
witajcie:)
VampireFriendly, 603 dni temu
nom, niestety się zmieniła... ; / u mnie w miarę, dosyć dobrze nawet ;D a u Ciebie? :))
pomocz!!!;(
VampireFriendly, 603 dni temu
hmm.. historia byłaby niczym z jakiegoś filmu romantycznego, gdyby zakończyła się happy endem oczywiście. xd może zapytaj tej dziewczyny, która wysłała ci zdjęcia skąd je wzięła, może z jakiejś konkretnej strony w necie czy coś. ;)
anna_128
VampireFriendly, 605 dni temu
wow... ; /szok, następna z tymi fotami wyjeżdza... co to wgl za moda, nie czaje ich.
Nowy szpan
zaproś
Złamane serce
VampireFriendly, 609 dni temu
straszne... ; / ale ja na twoim miejscu zamknęłabym się w pokoju i ciągle płakała, a ty o tym na forum piszesz?
Kocham
Te wasze związki przez neta...
VampireFriendly, 610 dni temu
One_Bicz_ ... szkoda, że uciekła... fajnie się gadało, co nie LeNa_xD ? ;D
VampireFriendly, 611 dni temu
One_Bicz_ ty zaczęłaś LeNe wyzywać. teraz taka jesteś milutka, bo widzisz, że nikt cię nie popiera? ;]