ocena wszystkich zdjęć
ocen:
VampireFriendly, 15 lat, dziewczyna
urodziny... za 49 dni (27 marca)
tematów: 9, odpowiedzi: 432
: 57
Moje ostatnie tematy
kaa cee xd
hey, hey xd tak jakoś zauważyłam ostatnio, że dużo z Was używa skrótu KC. np. Kc Was
Ranking najbardziej wkurzających ludzi na forum
nie znam Cię, ani Ty mnie xd ale czy Ty znasz te 10 osób, które tak bardzo Cię wkurzają? no właśnie, nie. :)
Era-darmowe esy do wszystkich
ej, zna ktoś z Was kod w erze na darmowe smsy do wszystkich sieci? jest wgl takie coś? będe wdzieczna ;P
LG Coockie czy Samsung Avila?
Eloo ;P Mam pytanie: jaki telefon byście wybrali- LG Coockie czy Samsung Avila? A może ktoś z Was ma któryś z nich? ;> Byłabym wdzięczna za pomoc ;D
=/
Qrde, powiem Wam coś. Mam dobry humor, wchodzę na selenkę i od razu mi się on psuje. Jejq, czy Wy musicie się tak o wszystko kłócić? Te głupie konta... Prawdziwa Kasia Cichopek? Prawdziwa Doda? Pff, robicie z siebie tylko pośmiewisko, nikt Wam nie uwierzy przecież. Nie psujcie tego forum, ok? Wy nie wiecie, jak tu było wcześniej... Nie wiecie, za czym tęsknią wszyscy, którzy zalogowali się tu przed Wami. Wtedy było można normalnie pogadać, wszyscy razem, a Wy co?! Tylko ciągle byście się kłócili, odchodzili i wyzywali! Śmiać mi się z Was chce. =/
:)
Hey xD Pisałam, ale usunęło... Jbc, to ja, Semrauka :] Założyłam sobie nowe konto, bo tamto mi się znudziło... ;PP